Kylmälaiteasennus ja -urakointi

Teemme kylmälaiteasennukset ja -urakoinnit ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudun alueella.

Kun tarvitset kylmälaiteasennusta tai kokonaisurakointia, soita meille! Keskitämme urakoinnit ilmastoinnin jäähdytyksiin, vedenjäähdyttimiin sekä kylmiöihin ja pakastevarastoihin. Toimintamme kulmakiviä ovat niin asiakkaan kuin luonnon kunnioittaminen – yrityksemme on kylmäpalveluiden ekologinen edelläkävijä! Palvelemme kylmälaiteasennustöissä ja -urakoinneissa koko pääkaupunkiseudun alueella, muun muassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

Jokainen kylmälaiteasennusprojekti alkaa aina tarvekartoituksella. Tarve- ja kohdekartoituksen tai mahdollisen hankintasuunnitelman pohjalta laadimme tarjouksen, jossa huomioimme asiakkaan toiveet ja asennuskohteen asettamat rajoitukset. Tarjoukseen sisällytämme tarvittavat laitteet, komponentit, tarvikkeet, työnosuuden sekä tarkastus-, viranomais- ja käyttöönottotarkastukset ja asianmukaiset dokumentoinnit.

Yhteisen edun ja sujuvan palvelun takaamiseksi, suoritamme kylmälaiteasennustyöt yleisiä kylmäalan urakointeja koskevia sopimusehtoja noudattaen.

Tiesitkö, että meiltä saat kylmäkontit vuokralle? Mahdollisuus myös Leasing-sopimuksiin.

Lue lisää täältä

Ilmastoinnin jäähdytyslaitteistot

Urakoimme ilmastoinnin jäähdytyslaitteistot kokonaisvaltaisina toimituksina ja asiakaskohtaisesti räätälöityinä, oli kohteesi kuinka haastava tahansa. Käytämme kohteesta ja jäähdytystarpeesta riippuen suorahöyrysteistä tai välillistä jäähdytysjärjestelmää.

Suorahöyrysteinen ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmä palvelee parhaiten pienissä ja keskisuurissa kohteissa, joissa jäähdytystarve on maltillinen. Välillinen jäähdytysjärjestelmä mahdollistaa mittavienkin kohteiden tehokkaan jäähdytyksen, ollen samalla pitkäikäinen ja energiatehokas.

Ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmien komponentit kestävät käyttöä ja aikaa

Käytämme vain tunnettujen valmistajien tuotteita, tarvikkeita ja komponentteja, joiden laatu ja käyttöikä vastaavat työjälkemme tasoa. Muistathan huollattaa ja tarkastuttaa jäähdytysjärjestelmäsi säännöllisesti, taataksesi sen pitkän käyttöiän.

Lue lisää huoltopalveluistamme täältä

Vedenjäähdyttimet

Toimitamme ja asennamme vedenjäähdyttimet ilmastoinnin jäähdytystarpeisiin, niin erilaisiin kiinteistöihin kuin teollisuuteenkin. Oli kyseessä kiinteistön jäähdytysjärjestelmä tai tarve teollisen prosessin jäähdytykselle, meiltä löytyy oikea ratkaisu. 

Kylmiö- ja pakastevarastoasennukset

Suunnittelemme, toteutamme ja asennamme myös kylmiöt sekä pakastevarastot. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan hetki siitä, millaista kylmälaiteasennusta kohteessasi tarvitaan. Toimintamme keskittyy Helsingin, Espoon ja Vantaan alueille. 

Yhteystietomme löydät täältä